Stockholm winter games

vet verkligen inte vart jag ska börja. har så himla mycket att blogga om. dessa dagar har varit så stört roliga! Älskar mitt lag så himla mycket! alla kan vara med alla! love it!

Okej så i torsdags vi åkte tåg. sov nästan hela resan upp, var astrött! Sen väl där uppe så vart de shopping som gällde. vi sprang runt överallt! först så satte vi oss och åt, godaste jag har varit med om typ? först stockholmsgallerian, gick loss lite inne på hollister, hehe! visar vad jag köpte sen! sen så stack vi till stureplan där allt typ var stängt. så sätter vi oss ner och böjar planera vart vi ska äta och sen helt plötsligt springer dessie förbi! så vi springer efter och tar kort med henne! så coolt! sen så fick det bli max som vi åt, för vi hade typ inte tid att äta på något annat ställe, det tar ju så sjukt lång tid. men det var gott!

Sen på kvällen så fixade laget håret, att sova med cheertofs e ju inte att rekommendra. det gjorde sjukt ont.
men det var en mysig kväll i vilket fall.

på fredagen så gick vi upp klockan 6. usch så himla tidigt. vi tog kastanjevatten, packade och åt frukost.
sen bar det iväg till älvsjö mässan eller vart de nu var. där vi skulle tävla. jag har nog aldrig varit så nervös som jag var innan vi skulle tävla första gången. första gången gick bra, alla byggen satt, dock lite knasiga nergångar. men gymnastiksekvensen blev bokstavligttalat heeemsk. och slutdansen lite konstig. tror det var mycket nerver och att linjerna på mattan var helt fel från vad vi brukar ha ju?!??!?!?! kaos typ.
sen åt vi en riktigt god lunch. kbry.
andra gånger var vi lite mer timeade men pyrren rasade. ångest på den verkligen. + gympadelen var kaos.

men vi fick silver, vilket jag är jättenöjd med! med tanke på alla missar i programet. vi var liksom mycket bättre på träningarna. men nu taggar vi dm. nu kan allt bara bli bättre.

idag e jag assjuk. har svin ont i halsen o hela kroppen. tur att det kom nu efter. tror att det r all stress och lite sömn, så idag ska jag verkligen bara vila upp mig.

gympasekvensen, LOL!

bilder kommer sen!

XOXO

Rebecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0