I see the pain hidden in your pride

har haft väääärldens otursdag redan! skulle ta bussen till torget imorse för att träffa danni, för en gångs skull så går jag i tid till bussen, och då ser jag den åka förbi hållplatsen bara, den var 3 min förtidigt! åhh snacka om irreterande! så jag springer till vagnen, men jag fick vänta i typ 9 min, seeegt. sen skulle jag byta och ta en annan buss till torget, ser den åka förbi också. gaaaaaaaaaaaaaah fick flipp! sen så kan jag ju inte ringa eller svara på sms, så jag kunde inte ringa och säga att jag blev sen. gaaaah! men kom fram till slut, tuuuur.

vi fikade och snackade som vanligt!! sen så gick vi och kollade i butikerna, hittade bara en ring! tycker det är så tråkiga kläder i affärerna just nu :( vilkeeet suuuuger! sen så gick jag och lämnade in min mobil så jag har en eb lånemobil nu, så alla mina kontakter är borta!! så smsa mig och skriv vvem ni är tack! ( ni som har mitt nummer sååklart!)

nu så ska jag sätta igång och plugga lite matte, vi har ju börjat med D-kursen nu, känns lite scary!
Sen ikväll så är det träning, wiihooo!hahahahhahahahahhahahhaha kolla vilken rolig jag och bella tog igår! Jag försökte hoppa när hon tog kortet, hahahahahhahahhahahahahahaha dööör!rätt så vackert med snön!

XOXO


RebeckaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0