RM

alltså gårdagen är omöjlig att beskriva! har skrattat så sjukt mycket, skrikit och gråtit. Lycko tårar! Jag är så sjukt stolt över min syster! Hon var helt klart bäst! Alla lagen var jätteduktiga igår!

Vi ska till RM, lalalalalalalala! Kan inte beskriva min lycka med ord!

Efter vi hade varit i borås så åkte vi hem till hanna, skulle sovit där men vi var liite för trötta. så det var omöjligt. Vi ska ha sleepover snart istället, för våra sleepovers e ruskigt bra ska ni veta.

Där blev det nog lite för mycket av allt. Vi var så lyckliga! hahahhahahahahhaha vi dansade söööööööööööööönder igår!!! Högsta musiken på och bara dansade söööööööööööööööööööööööööööööööönder. hahahahhaahahah, sen så tog spotify tiden slut så då så gick vi ut i våra cheershorts och GCO tröjor och skrek en massor av ramsor och dansade. hahahha såå kallt, men sååå värt det! ¨

Sen så satte vi oss i köket och aa. Vad ska man säga? hahahha det spårade. vi skrattade så mycket så jag inte kunde andas. tror hanna filmade? hahhahaha måste få se det!

Efter vi hade cpat totall sönder så deckade vi på soffan. när vi låg där helt utslagna så ringde robin. hahahahahahaha. Men sen så var jag tvungen att åka hem, hehe och klantig som jag är så råkade jag ta linas mobil. KLANT! och jag glömde lite till saker med. så nu så ska jag sätta på mig mjukis och åka till hanna, för jag för totall abstinens utan min mobil!


XOXO


Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0