HOLD IT AGAINST ME

Hej alla lovers! Hur har ni haft det idag?

Min dag har ägt, eller njaa den kunde varit nättre om vi inte hade haft ett jobbigt kemiprov imon som ger mig så sjukt mycket ångest! Men det går säkert bäst, gröna plus! Dagen började superskoj, biffen var rolig som vanligt, som vi skrattade! Det var jättehärligt att börja dagen med att gymma :) Så konstigt att det är fredag imon! Shit vad denna veckan har gått snabbt, tiden går snabbt när man har skoj... Med FAB 5, hehe saknade fille väldigt mycket idag faktiskt! Hahaha, hon ringde mig och hade glömt att sätta på ugnen, jag dör på henne! Så klockrent och hur många gåner har inte det hänt mig liksom? hahahha tappade barn!

EFter skolan så satt jag kvar med fab 5-fille, robin och massor av andra från min klass och gjorde lite kemi, hehe duktiga vi är va? hahah kom hem runt halv 5 tror ja, hehe Daniella är fortfarande kvar i skolan senast jag snackade med henne, gulle!


Jaja, nu måste jag verkligen duscha för jag luktar robin, hahaha hanna sprutade hans parfym på mig, så jag luktar armani! hahahaha! Lite pinsamt påvägen hem för jag stank killparfym, hahahaha! + jag måste välja outfit för imon kväll med! ångest!!!!!! vad ska jag ta på mig?

XOXO

Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0