HÄRLIGASTE SÖNDAGEN PÅ LÄNGE!

Åh vad skönt med en söndag utan plugg!!! Kommer seriöst inte ihåg senaste gången jag inte pluggade på en söndag? tragiskt...

Idag har jag haft superskoj med linnea (L) vi var först på stan och shoppade, jag köpte en tröja, visar kanske sen hehe(a) sen så fikade vi på capucino, mums!! sÅå gottigt! Sen så gick vi och hyrde film och köpte godis och sen gick vi hela vägen hem till mig typ! hahaha, härligt med en lång promenad! sen så lagade vi otroligt god mat! Såå gott! Linnea går hotell och resturang programet och hon är lärling och äääääääääääääääääger på att laga mat!! ÅÅÅh vad gott det var! hihihihi, sen så kollade vi på film och käkade godis! YUMY!

Just nu så kollar jag på tv och njuter av lovet (a) hhihihihihihi!!
XOXO

Rebecka

sol , vind och vatten

hej da turkiet !om en halvtimme ska vi bege oss mot flygplatsen!jag e ı sverıge vid 2 eller 3 ınatt hehe
aaaa jag vıll hem för  jag saknar mına kompısar !men jag vıll samtıdıgt stanna har . ıdag har jag bara solat och packat ner alla mına nya vaskor :) hehehe 8 st nya fına underbara vaskor ! nu kom mın turk kompıs hehe maste dra !!

XOXO DANIELLALÖRDAG

första dagen på lovet! HÄRLIGT! hehe, idag har varit lite av en blogg paus, som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket! Bara ett inlägg idag! hihi(a)

Åhh, vad avundsjuk jag är på daniella, som solar i turkiet!! jaja, snart är min lilla älskling hemma, hoppas hon inte brunare än mig (a) hahahahahahahahahahhahaahahahha, dags att sola?

jaja, idag så sov hanna hos mej och precis när jag äntligen skulle somna så ville hanna kolla på film! hahahhahaha, lyckat!

I fredags så var vi först med Felicia och Lisa sen så stack jag och hanna hem till henne och hämtade hennes saker och sen hem till mig...................Idag så cpade vi lite, hahahaaha. Sen då runt lunch tiden så kom min farmor och farfar och så hälsade vi på dem och sen blev hanna hämtad. Sen så åt jag med familjen och farmor & Farfar och sen stack vi in till biopalatsen och såg på bio tillsammans, hehe mysigt! ( Farfar fick bio med oss som födelsedags present :)) vi såg på oceans, hemsk film men verkligt :( asså det var typ på dokumentär om haven, och man fick se när dem fiskade upp delfiner, havar och sälar osv och skärde av deras fenor och skickade tbx dem ner i havet för att dö. SÅ HEMSKT VERKLIGEN! borde verkligen stoppas! Dem som gör det förtjänas att få sina ben och armar kapade och bli utkastade på gatan typ. Hahaha, lite krydd  men ni fattar poängen...

Ikväll har jag bara haft en mysig hemme kväll. Gud kan inte minnas en kväll för mig själv utan plugg? såå härligt med lov verkligen!!


XOXO


Rebecka

TURKIET

hehe nu ska jag snart ıvag och ata pa sıesta hehe mın favorıt resturang  har typ .hehe ıdag har de varıt super fınt vader och mormor sager att jag har blıvıt jatte brun hehe fast jag kanner mıg ınte sa  jatte brun faktıskt .
maste dra nu !


XOXO DANIELLA


KUL KVÄLL

HEHEHEHHIHIHIHOOOOHOOO!

Ikväll har vi haft det skiit skoj!!
assså mina ögon går i kors! Jag somnae vilken sekund som helst!
hanna sover typ redan, haha!

XOXO

Rebecka


SHEEEEET VA VARMT MANNEN!!

hehehe har legat o solat sen 11 ımorse :) men nu ska jag ga och göra mıg ıordnıng för de e mıddag snart hehe och jag markte precıs att dom har ööööööö pa de har tangentbordet :) göööllıgt sörruu!!


XOXO DANIELLA


HISTORIA

Right now så har jag historia och fyfan vad det stinker tonfisk! BLÄÄÄÄÄ!!!

Detta är sista lektionen!  Sen har jag lov!!! ÅHH vad skönt!

Ikväll kanske det blir maskerad med hanna? haha vi vet inte om vi vill gå än, hehe(a)


Jaja, nu ska jag höra på när han snackar om en uppsats som vi ska börja arbetea med nu!

XOXO


Rebecka

MATTE

yees just nu så har vi matte och min lärare är sen. Kul jag kunde ha sovit längre än till 6.20... hehe även fast jag inte går upp först 7.00. Hahaha jag snoozar jättelänge, jag är verkligen inte en morgon människa.

Nu kom han visst så ska lägga ner datan nu!

XOXO


Rebecka


TORSDAG

haha, gillar mina fantasifulla rubriker!

Idag så gick skolan såå sjukt snabbt som vanlig! hehe, jag, robin, felicia, hanna och linton snackade med massor av 9:or som kom till vår skola idag. hahahah det var skoj men lite ocurd för man snackade massor om sig själv och gymnasievalet och jag kände mig som en av dem dära som säger att sin skola är bäst även fast den suuger. Fast min skola suger verkligen INTE. haha, sen så när man bara har ni några frågor så var det verkligen knäpp tyst. hahahha.

Just nu så skriver jag ut min engelska uppsats... yesbox!

Ikväll så var jag på middag hos Mormor och morfar! Mysigt! :D

Ikväll så ska jag verkligen försöka att gå och lägga mig tidigt :) haha, har sovit jäättedåligt denna veckan verkligen!
hehe, jag känner mig lite för trött för bild och neej ingen glass idag!

XOXO

Rebecka

SPANSKA

just nu så har vi spaska igen! VÄLDIGT SKOJ! Vi snackar om emos, bilar och tatueringar. Men nu ska vi tydligen ha läxförhör? GREAT!


hehe, men jag slutar efter denna lektionen så det är najs!
Idag på gympan så var vi på fjäderborgen och spelade badminton! hahah det var jätteskoj! men svårt att hitta... heheh plus jag missade spårvagnen så mami fick köra mig! Tack!


Tråkigt inlägg!!

Idag åker Hanna J till london! Ha det bääst!

XOXO


Rebecka

ONSDAG

träningen gick jättebra! Hahah jag och Hanna typ dooog av skratt en mijard gånger minst. Dem andra i gruppen tycker nog att vi är ganska cepä! hahha!


Just nu så sitter jag och mumsar på ben & Jerrys och ska räkna matte! yääy!Snart är det äntligen lov iaf!!:D


TRÖTT TJEJ!

Btw gjorde massor av tidinställda inlägg till idag men alla verkade inte läggas upp :( damm!


XOXO

Rebeckaregn ??

NEEEEEJ de star att de ska regna har ı turkıet ımon !!!! faaaaaaaaan !!! hehhee jaja man kan ha kul anda !! hehe jaaa ıgar gıfte jag mıg med ulvı hehehe jag fıck en jatte fın rıng :) de va ngt slags muslımskt brollop !! jag har massa bılder som nı FAR SE NAR JAG KOMMER HEM !!

xoxo danıella

cheerleadiing

yesbox nu ska jag och Hanna dra hem till miig och ha skoj för senare blir det cheerleading...hhehe, cool va?


XOXO


Rebecka

schools out!

Nu har vi precis slutat och nu ska jag och Hanna åka till ******** och *****! hahhahah! + köpa glass i affären brevid :P

XOXO

Rebecka

SVENSKA

Just nu så har jag svenska! Yeesbox!!
hehe, rektorn kom in och snackade med klassen om det som hände i fredags, det som dem ringde till våra föräldrar om. Om inte jag och Hanna doog av skratt! HAHA!
XOXO

Rebecka

Gossip Girl

Kom hem från allt för en timme sen ungefär... Var jätteskoj att fika med Juliette :)

Åhh, kollade precis Gossip Girl! shit vad bra det är!!

Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt...

Ha det!


XOXO


Rebecka

fika times

just nu så har jag tränat! Tog ett gympa pass! Det var skojsigt!

Nu så ska jag skynda mig till EH där jag ska möte upp Juliette och vi ska fika! Vi måste börja ses oftare igen!!
Nu måste jag springa!!

XOOX


Rebecka

TURKIET IS HAPPENİNG

HEEEEEEJ !!! aaaaaa vad jag har saknat att fa blogga !!! hehehe jaja jag ska ut och shoppa nu men jag vılle bah slanga ıvag ett lıtet ınlagg forst !! hehehe only for you som dom sager har ı turkıet ;)  OMG jag ska gıfta mıg ıdag !!!! ULVI heter den lycklıge !!  hehhee   ıgğr pğ resturangen sa bestammde han att vı kulle gıfta oss hehe sa ıkvall e de brollop pa hans resturang hehe jaa berattar mer sen for nu maste jag stıcka

MISS YOU MUCH MY FRIENDS !!!


XOXO DANIELLA

tisdag

Skoldagen idag gick verkligen sjukt snabbt!

På spanskan så hade vi vikare och snackade om emos och bilar så jag bloggade, hehe (a)

Efter skolan slutade så satt jag kvar med tjejgänget och pluggade! hehe, är vi inte duktiga?Vi har en inlämnings uppgift imon, men som jag blev klar med ;)

vi kanske kommer med ett schema för gästbloggare!! * skoja! hahaha!*...  
Snart så ska jag til gymmet och träna! skoj! :D:D


XOXO


Rebecka

hiss och diss
HISS

Höstlov- åhh vad jag längtar till nästa vecka! ett helt lov utan en massor av prov och läxor som man verkligen inte orkar med alls!! Själv ska jag på weekend resa till *******. ska bli väldigt skönt faktiskt!

Bloggar- Just nu så tycket jag att det är väldigt skoj att läsa andras bloggar. Ju oftare dem uppdaterar desstu roligare är det! Innan fattade jag inte grejen men nu har jag kommit in i det.

Resa- åhh vad härligt det är att bo på hotell och komma bort från vardagen och all stress!

Träna- Jag älskar verkligen att träna: Cheerleading, Zumba, Gympa, arobics, yoga eller gymmet. Det spelar inte så stor rolll vad man gör men man tänker på annat och I like på det!

Gästbloggare här på bloggen- Jag tycker det är jätteskoj att mina kompisar gästbloggar! HIhi, jätteskojigt att läsa inläggen!

Diss

Fysikprovet ida- seriöst fysik är inte det roligaste ämnet man kan ha prov i!!

Läxor- hehe, dem tar upp all  min tid känns det som!


Kyla- seriöst det är svin kallt ute och det är bara oktober? Jag har på mig päls plus dunjacka och jag tror jag jag frysa ihjäll på morgonen? WTF? Pluus det börjar bli halt ute! Både jag och Hanna var jääättenära på att halka efter vi hade hoppat av vagnen!
Känner mig ganska positiv idag så dissar inget mer! hihi :D

XOXO


RebeckaGod morgon!

Idag har jag sovmorgon! Jäätteskönt verkligen!
Okej kylan är verkligen inte okej!  Trodde mina fingarar skulle trilla av imorse!! aj då!

Idag så ska vi ha fysik prov men först så har vi historia! BLÄÄ!


XOXO


Rebecka


GonattNu ska jag nana! Hoppas ni har haft en bra måndag!

Träningen gick jättebra och på kvällen har jag bara tagit det lungt och läst igenom fysiken en gång till (a) hihihi. Men det känns ganska bra ändåå :)

XOXO

Rebecka

NU

Nu sticker jag iväg till gymmet och tränar lite. SKulle tränar zumba men passet var fullbokat. Aj dåå.

Idag har jag
 *pluggat fysik.
 * pluggat matte.
 * Bloggat. ( hehe jag gör massor av tidsinställda inlägg för jag måste ju blogga dubbelt så mycket nu när daniella gottar sig i turkiet)
 * ätit
 * kollat på tv...

Hehe vanlig måndags dag typ...
Nu ska det bli jääätteskönt att träna verkligen!

XOXO


Rebecka

måndag

Igen? gud dagarna, helgerna och veckorna går såå snabbt!! Snart har redan jag gått en termin på gymnasiet... Helt stört ju!

Måndagen gick väldigt snabbt tycker jag iaf... skönt! Matte provet som jag gjorde i fredags gick bra :) hhhihih *glad* Daniella om du läser detta så hälsar Andreas att sitt prov gick bra :)

För er som har missat det så är Daniella i turkiet. Hennes plan var försenat men hon kom iväg igår runt 12 tiden :) Jag fick sms mitt i natten när hon var framme :D så ni vet att hon lever :) nu ligger hon nog vid poolen och steker! åhh, livet är orättvist!

Idag så åt jag, hanna, hanna och Felicia på DONKEN. hehehe... Sen efter fysiken så stack jag och Hanna A hem till henne och käkade kebab... MUMS!! Men sen skulle hon på arobics så jag åkte hem :) somnade på spårvagnen, hehehheheh(a) nu ska jag pigga upp min sjuka lillasyster med lite glass och sen ska jag plugga lite FYSIK... party...


trött tjeej

bjuder på den, hehehe...

XOXO


Rebecka

söndag

åhh, vad jag haatar söndagskvällar mer än något! hehe, just nu så är Daniella på flygplatsen men planet är lite försenat så vem vet när dem kommer iväg egentligen?

Jag kommer sakna Daniella jättemycket!! Hoppas du får det bäääst! Sola, bada, chilla och inte behöva oroa sig för skolan! SHOPPA en massor! åhh jag älskar turkiet! Du kommer nog ha det bäst gumman! ILY!

Själv så sitter man och äter Ben & Jerrys och pluggar på engelskan... Jag har redovisning imon...

Igår så sov jag hos Hanna, jäätteskoj och jättemysigt, hihi:) Vi åt kebab rulle och omg vad den var stor! HEELT Sjukt JU!

Sen så åkte jag hem idag efter lunch och sen så fixade jag iordning mig och sen så var det kalas för FARFAR som fyller år imon :D Grattiis!

jaja, nu ska jag plugga Engelska och fysik! Skoj va?
hihi, gottigt:)
XOXO


Rebecka

HASTA LA VISTA BABY !!

NU DRAR JAG och mormor TILL TUKIET !!! SOOOO LONG SUCKERS !! kommer sakna alla jätte mkt !!!  hehhe ska försöka blogga där men vi får se hur de blir ;) hihihi 


XOXO DANIELLA

felicia utan å ä ö och daniella utan å ä ö :P

hohohoho OMG nu måste jag sova ... klockan e halv sex  ojdå hehehehe så gåår de när man har kul :D


XOXO DANIELLA

Felicia gästbloggar =)

Nu kommer inte ett helt vanligt inlägg utan nu gästar Felicia Rebeckas och Daniellas finfina blogg =) Idag har jag varit hos Ellabella heela dagen och haft väldigt kul, right Daniella?;) Haha regn och stora spinlar på väggen is da sheit!^^ hihi men väldigt kul var det iallafall. Vi fick för oss att göra pannkakor så vi gick till affären i ösregn för att köpa ägg,mjölk,mjöl och allt annat man kan behöva till pannkakor men istället kom vi hem med någon konstig pannkaksmix som man bara blandar med vatten, godis och nutella! Haha, lata tjejor, men pannnkakor blev det iallafall!

Imorgon lämnar Ellabella oss hemma här i regniga Sverige och hon ska åka och gotta sig i turk-land! Åh jag kommer sakna dig tjejen! Hoppas du får en grym resa med massor av sol, bad, glass och mycket shopping!

sweeet<3

Puss på er allihop!
XOXO Felicia

grease & kate moss

yes, nu kollar vi grease! va ju hur längesen som helst, mysigt.
Idag har vi bara tagit det lugnt, så himla skönt verkligen.
Filmen är så himla underskattad och hur mysig som helst egentligen.
Nu ska vi fortsätta gotta oss. B bloggar mer imorgon..
You better shape up,
'cause I need a man
and my heart is set on you.
You better shape up;
you better understand
to my heart I must be true.

jag vill vara Sandy och ha min egen Danny.
/Hanna (eva mathilda nystöm alexandersson)

At hannas place

Hej alla söta bloggläsare! Just nu så är jag hos Hanna och har massor av skoj! hehe, vi ska snart gå och äta kebab och köpa massor av glass och godis och sen ska vi ha det riktigt myysigt! I LIKE på den där va? ;) hihihu! :D


Idag är det bra väder för en mysig filmkväll och det är just vad vi ska ha ikväll :D Big  I LIKE på det :D

hihi! Nu får ni ha det så skoj för det ska jag ha :D

XOXO


Rebecka

tidinställt inlägg

Äntligen funkar tidinställda inlägg från blogg.se! bääst!
Igår var jättelyckat och jättetrevligt :) ella har bilder från sin data som hon sen lägger ut. Igår så sov hon hos mig. Vi skulle följa Juliette hem mitt i natten för att hon skulle slippa gå själv och OMG vad läskigt det var. det var bara massor av random taxibilar som åkte förbi oss och jag trodde seriöst jag skulle bli våldtagen... Men vi klarade oss för pappa kom och hämtade oss påvägen hem. Thank you!

Jag håller iaf på att fixa mig lite. hehe. ska träffa Hanna sen ikväll ska sova där inatt :) ska bli jääätteskoj :) hihi! nu måste jag fixa massor av grejer+ plugga lite kanske... Har engelska redovisning på måndag, fysikPROV på tisdag... *suck* jaja, snart är det lov iaf!! LÄNGTAR!


XOXO


Rebecka


goood morning !!

hehheehohhohohöhöhööhöhöhö  nu äter vi tacos mohahhaha och fanta exotic  <33 snart ska jag åka hem och ...

 HAHAH här får ni en bild på när rebecka spelaar wii hemma hos mig hehehe de va i sommras tror jag eller ngt ;) heheh inte för att bilden hänger ihop med inlägget men jaja den e sööt iallafall


XOXO DANIELLA

Girlsnight!

Nu så blir det tjejkväll med dem bäästa! ooyees! Det blir bara vii 3! såå mysigt och föör längesen sen vi gjorde ngt alla tre!
about one year ago!

XOXO


Rebecka

KVÄLLENS OUTFIT


 HEHEHE TÖNT !!

jaja nu drar jag till rebecka snart ;) bloggar mer sen när jag e där antagligen !!

XOXO DANIELLA 

historia, blää vad tråkigt

nu har vi historia och det är jääääääättetråkigt! Vem bryr sig om det som hände för typ hundra år sen? hahaha!
Sista lektionen på denna veckan :))

Fick tbx kemiproven och det gick bra för oss båda:D hihi! matte provet gick la bra....
XOXO


Rebecka

JAG HAR TRÅÅÅKIGT

tjeeenare nu har vi svenska , jag sitter längst fram och rebecka sitter längst bak och flamsar massor hehe a
vi har precis haft matte prov och de gick nog ganska bra ;) 


XOXO DANIELLA

SUCKER FOR LIFE

ÅÅ VAD JAG HATAR MATTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE NU SLÄNGER JAG MATTE BOKEN I SOPRNA OCH SÅ GÅR JAG OCH LÄGGER MIG , PROVET KOMMER GÅ ÅT HELVETE TACK OCH ADJÖ

//
DANIELLA

MATTE

blää imon har vi matteprov! haha, men jag är redan klar med plugget för ikväll typ :) ska bara plugga på reglerna en gång till så kan jag det :)

Jag ska försöka sova ordenligt ikväll :) är så sjuukt cp trött! hihi, imon e det fredag det känns skönt!

Okej så nu till bloggvärden!

Paow har gått ut med sanningen om vad som hände mellan henne och Nemo och man kan nog säga att detta är verkligen slutet av deras förhållande. Eller är allt bara ett pr-trick? hmm...
Blondinbella och Nils har gjort slut. Dem har varit tsm i flera år och om jag har rätt så var dem sambos?
Samtidigt som det är stort krig mellan Kissie och Paow då kissie har gått ut med att paulina hade varit otrogen vilket nu visade sig vara sant. Läser ni skvaller bloggen GOSSIPS? Den har iaf inte fungerat på hela dagarna och jag antar för att det är för det är såå mycket som händer inom blogg värden...


XOXO


Rebecka 


biologiii!

Nu har vi biologi men ella bella har försvoit sig! onoo!!hahahahaha, jag och hanna gör careface!

jag fryser! brr det e svin kallt ju! Hanna tror att jag börjar bli sjuk... tror det med snart ;(

XOXO

Rebecka

Zlatan

jaa nu ska jag snart sova !  ikväll har jag pluggat lite matte och ätit en macka !
å jag e så trött ! juste idag när jag och tjejorna va på stan så köpte jag pengar hehehe jaa på söndag smäller de så får ni veta vart jag ska!
här e sööta bilder från idag

zlatan nr 1 och zlatan nr 2  <3


natti natti <3


hanna provar mina väskor

hej hej! Blir bara ett ett snabbt inlägg för jag lagar mat medans hanna leker med mina väskor! ahahahha!hanna i min päls och typ 5 av mna miljader av väskor!!Hahahah!


Nu ska vi äta! lalalalallala! Sen blir det träning!

Idag var det snabb skoldag! Slutade vid 12 och sen ut på stan med Hanna, Daniella, Hanna och Felicia! :D myys! Sen så lunchade vi! ( hahaha i skolan ;p) myysigt!

Sen stack vi hem till mig och åt ben & jerrys!!


Nu ska vi äta igen! heheheh, tjooockisar!
!

XOXO


Rebecka

hanna is in tha hoooooooouse

idag är ingen vanlig dag för det är hannas blogg gästar dag!
mihiihi, aa de där me sången gick ju sådär.
Nu sitter jag iaf i Rebeckas soffa med bella, mi hermana menor. (hehe hon e tyyyp min)
Snart ska vi åka o träna cheer, yippi!
Nu ska jag hoppa på becka i soffan o kittla henne lite, mohahah. 
 
jaja, jag skulle ju inte skriva värsta inlägget.. jag tänkte bara skriva att rebecka e min vän. och jag tycker hon e snäll! me gusta ella...säger man så? jag skulle iaf säga att jag tycker om henne, o nej jag e inte lesbbio, hihi.
Det kommer en bild om en liten stund, ska bara byta om o fixa o greja så ska vi ta en vacker bild sen.
 

/Hanna Eva Mathilda Nyström Alexandersson


TJOOOOO BRÄÄÄÄÄLAAAAN

nästan klar med kemin nu ...
jag kom precis på att detta kommer att bli en stressig helg hehehehehe jaja på fredag ska jag till Rebecka , de e myyys kväll med Rebecka , mig och Juliette , jaaaoo hehhehhe juste så ska jag sova hos Rebecka från fredag till lördag ;) sen på lördagen ska jag och Rebecka leka , sen mååste jag hem och städa rummet igen de blir stökigt heeela tiden , sen så måste jag packa , sen på natten såå jag slälv hemma HEEELP MEEE!! hehhheheee på söndagen såå kommer mormor på eftermiddagen någon gång och sen vid typ fyra eller fem såå åker vi till************* mohahhaa soo long suckers !!


ne nu måste jag fortsätta plugga sen ska jag sova <3
HAHAHA SÖÖT BILD HEHE JAA VET !!


XOXO

DANIELLA

DH

just nu så är jag klar med kemi pluggandet :) hahaha, guud cad trött jag var idag i skolan! Helt stört!
Hahaha, vi har världens största kemiprov imon, men jag e ju redan klar så jag ska chilla på det och kolla tv just nu och sen gå och lägga mig tidigt :)

Igår så tränade jag zumba och shiiit vad skoj det var!! :D glömde hur skoj det är att träna!!


Hahaha, idag så var jag jääätretrött och sjukt klumpig så jag typ sprang ner från trappan i skolan och sen snubblade jag och typ trillade och det var det som ella bella typ dooog av skratt för! Hahahhahahahah!
bara för att ella lägger ut en massor av fula bilder på oss... ;)<3

Nu ska jag njuta av DH!

XOXO


Rebecka

REBECKA MADE MY DAY

hejsan hallå:P ikväll ska jag plugga massa kemi och lyssna på massa goo musik !!de e kemi prov imon , yippie lixom !!
nee nu måste jag plugga och sen måste jag börja packa till ********** heheh min och mormors hemlighet 
ROCK ON !! nee nu måste jag plugga !
hehe rebecka made my day säger ja bara ;) hehe hon får berätta för er sen om hon vill OMG jag skrattar fortfarande...
XOXO DANIELLA

COOLA E VI !!

tjeeenare !! idag efter skolan såå va de arobics eller asså de va step igentligen ,skoj skoj !! efter de så åkte jag och hanna till henne och gottade oss med julmust MMMUMS !!! och ben & jerry´s oxå hehhee , ny diet försår ni ;) jaaaoo!!
sen så pluggade vi kemi !! när klockan va typ 8 eller ngt så åkte vi hem till mig och tills nu så har vi dansat , sjungit och spelat piano HEHEHEHHE COOLA VI E !!! ni får se filmen när vi dansar sen om några dagar  . juste vi såg baby seniorita på stan förut hehe BAJS FUL typ hehe nu vet vi iallfall att hon har redigerat sina bilder typ 100%
jaa nu ska vi plugga kemi och sen ska vi sova

 '
 HEHHEE NY DIET , julmust och ben & jerry´s

soo long suckers !!

XOXO DANIELLA


regning måndag!

blää hösten är nog den årstiden man haaaatar mest verkligen! Det börjar bli mörkt ute det är kallt och man har massor av saker att göra i skolan! BLÄ!  Jag älskar sommaren och våren! haha, gör inte alla det? ;)
Idag åkte jag hem ganska tidigt, eller aa runt 1 ( slutade vid 12) och sen så chillade jag i soffan och sov lite, hehe behövde verkligen det! Jag sov typ bara 5 timmar inatt, lite föör lite kanske, hehe... nu ska jag äta middag och sen plugga för tonigt blir det träning! yees ÄNTLIGEN! jag brukar träna ofta och nu var det väldigt längesen faktiskt! ;(

lite mörk bild men detta är en av sakerna jag köpte i kungsmässan i helgen :)
Tunika- TARA 599kr.


XOXO


Rebecka

oo noo

hahaha, gud vilka fula bilder på mig men man måste ju bjuda lite på sig :P haha, tur att hon inte har en viss bild från italien, hehehe...

i helgen har jag varit med ella bella och haft jääätteskoj! :)) åå är inte helgerna det bäästa på veckan?? ella stack hem runt 6 och efter det så pluggade jag tråkig kemi, typ 30 sidor! bläää! vi har prov på onsdag!
hahaha, känner att jag alltid klagar på prov och läxor, men bloggen e ett bra ställe att göra det på ;) hehe.

Ska måla naglarna och sen sova :) även fast jag e jäättepig! hahah jag och daniella sov bort dagen. bilderna som e hämd på mig e typ tagna mitt i natten hahah!! yumy!!


XOXO

Rebecka

hämden är ljuv

 vilken ful bild rebecka tog på mig!!! min arm e värsta tjockis juuu!! de ska hon minsann få igen för !!! hehehe jaja
nu ska jag fixa ett videofy konto så vi kan lägga upp en rolig video från i lördags när vi blev utslängda från ett disco hehehee

 HAHAHA REBECKA !!! jag dör

XOXO DANIELLA

så här mkt har vi vaknat, hehesmyg bild på ella... haha


XOXO


Rebecka

God morgon

okey, nu ska jag berätta vad jag gjorde igår.
Efter vi hade ätit så stack daniella hem och jag, mamma och isabelle körde och hämtade Linnea (L) och hennes mamma stina och sen åkte vi girls ner till kungsmässan och brände massor av pengar ;p haha! Jag köpte en jättesöt tunika på tara och en annan gullig klänning på ZARA. Vet dock inte om jag ska behålla den. Den är såå söt men jag vet inte om jag kommer att andvända den.. hmm.

Sen efter det så kom daniella till mig och vi åt och hade tjockiis kväll för jag hade skiit ont ;(

Nu kollar vi the hills och vi ska snart plugga kemi för vi har prov. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!


XOXO


Rebecka


god morgon

nu sitter vi och äter frukost ( ella hälsar att vi äter nutella, fast jag äter gröt för jag kan inte tugga, haha)
vi har ganska bråttom men igår så blev vi utkastade från en disco, höhö. Tell you about it later! för nu måste vi dra!!!

XOXO


Rebecka & Daniiella


Ciao heeelt craaaazy night babe

mms_img64181 (MMS)

Ciao heeelt craaaazy night babe


YEAH

go natt gooingar;) idag i skolan så va de chilllpå dill ;) vi gjorde inte så mycket faktiskt . efter skolan så gick jag och Felicia på stan en stund men vi köpte inget hehe eller joo när vi gick till bussen så gick vi in på 4 -gott och köpte godis ;) sen så efter ett tag så skulle jag byta buss och då kom min andra buss direkt , sicken tur man har !!på bussen såg jag ************** med******* hehe nu vet jag vart han bor hehe ska stalka honom !! MOHAHAHAHA nee skojja varför skulle jag ? när jag kom hem så packade jag lite för jag ska sova hos rebecka i helgen , jag skulle på fest i helgen hos A och S i kalmar men jag skippar det för jag tycker så synd om rebecka för hon har jätte ont efter tandställningen hehe;) om vi orkar så kanske vi byter design  på bloggen i helgen;)
har ni förästen sett att Hanna har gäst bloggat ?? det är hon som har skrivit inlägget som heter  weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jag och  hanna j idag i skolan  lääs hennes inlägg vetja ;) 


XOXO DANIELLA

AJ

OO nej, nu har jag jätteont i mina tänder och har bara ätit frukost idag :( Pappa är och köper mat till mig som jag kan äta! Typ youhurt och soppa. Om ni inte minns så är det idag jag fick tandställning. Aj, det gör ont :/

Idag så efter skolan åkte jag direkt hem typ, jag hade så ont så jag orkade inte gå på nån handledning. Jag tog det lite lugnt och sen gjorde jag 3 sidor matte :) eller aa 6 sidor framåt men det e typ bara uppgifter på varannan :) lite små stolt e jag, hehe(a)  sen så rättade jag till svenskan så den blev ännu bättre :) ska skriva ut den sen e jag klar med den!! NAJS! ;D

Nu ska jag se om pappa har kommit hem så jag kan få lite mat.

Kommer visa bilder men känner mig inte sugen på massor av kort just nu ärligt talat. Bra att det är skolfoto imon då! Haha bra timeing!(stavning, jag vet.. Men ni får leva med det)XOXORebecka


weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehola guapas!
Jag och Daniella har datorkunskap och det syger!
Vi sjunger Justin Biebers love me.
klart slut, varulvstjut!
xxxx Hanna J


gonatt alla söööta bloggläsare!!

Nu är jag stolt över mig :)) har pluggat matte, spanska och liite svenska haha skrev klart den igår så ska bara fixa till den såå den blir ännu bättre :) haha!!

Nu ska jag sova! Imon ska vi ha gympa super tidigt så jag måste gå hemifrån 5 minuter tidigare än vanligt ;( oo nooo! Fast sen efter det ska jag få tandställning ;( kan ju inte direkt säga att jag längtar men samtidigt ska det bli skönt att bara få det gjort :)

Nu så börjar stressen släppa lite. Men vem hade inte varit stressad av min vecka 2 prov i veckan plus en stor inlämning. Haha, men nu känns det mycket bättre om jag läängtar till helgen! ;D


hihi, en skev bild på mig för typ ett år sen :) var fortfarande lite brun efter turkiet :)
Vad mycket man ändras på ett år? Detta känns inte som längesen men omfg vad mycket som har hänt sen dess!


XOXO


Rebecka

cheerleadiing

hejhej alla! Tränade första gången på riktigt :) skoj skoj :D
Innan dess så skrev jag matte prov, omg så enkelt! haha ;)
Efter provet så stack jag och Hanna hem till moi och åt och lekte pluus spanska! haha, vi har läxor varje dag!! Man måste plugga massoooor :(:P

Har varit stressad men gud vad skönt det var att träna igen! Bokade precis in mig på massor av roliga pass på friskis! Nu kööör vi!!!


Nu ska jag duscha sen plugga: Spanska, matte och svenska! Kan det bli bättre? :P


XOXO


Rebecka

KÖTTBULLAR OCH MAKARONER heeela dagen!!

OMG MÅSTE BAH BERÄTTA EN SAK !!! shiiit va jag dör av skratt!!;) idag i bamba så va de köttbullar och makaroner som jag berättade förut och så smsar jag felicia och frågar va hon ska äta ( hon va sjuk idag ) och då ska hon oxå äta köttbullar och makaroner hehe och för typ 2 minuter sen så ropar mamma på mig och säger att hon har lagat köttbullar och makaroner  och att jag sk akomma ner och äta HAHAHA e de typ köttbullar och makaroner dagen idag eller vaa?? hehe jaja jag e inte hungrig så jag ska inte äta med ändå, lite konstigt ändå att de blir köttbullar och makaroner i skolan , hos felicia och hos mig på samma dag hehhe jaja de va bah de jag ville berätta

nu måste jag plugga ;) !!


XOXO DANIELLA


:D

hejsanhoppsan !! idag har jag gjort ... hehehe minnes förlust ?? jo nu kommer jag ihåg ;)  först så hade vi matte sen hade vi kemi , efter de så hade vi mellanmål , MUMS !! sen så va de svenska och efter de så skulle vi haft nk men den blev inställd för läraren va inte där så vi hade en vikarie och då skulle vi arbetat med våra arbeten men de gick inte för internetet funkade inte på skolan idag hehhehe , så vi gick och åt istället . de va köttbullar och makaroner hehe de smakade typ kartong när man åt pastan , den va jätte torr , sen så stannade jag och massa andra kvar och pluggade och rebecka hade sitt matte prov . jag fick massa hjälp från hanna j och robin så nu e jag snart klar med matte läxan TAAACK !!;)
sen så åkte jag hem och jag hade värsta turen med vagnen och bussen dom kom direkt och så va de den bästa bussen som kom , hihih asså den som går snabbast och där jag slipper gå upp för den låååånga backen . när jag kom hem åt jag flingor med yogurt MUMS ;) jag va såå hungrig !! 
och jaa nu ska jag börja skriva min svenska grej .

XOXO DANIELLA               


Hem till Felicia :D

nu e de ny dag ;) hehe och vad gör jag vaken fortfarande ??
jaja idag efter skolan så pluggade jag med tjejerna hehe vi pluggade matte , jag blev nästan klar med läxan faktiskt .
sen så åkte jag hem och så va jag hemma ngn timme sen så åkte jag till Felicia , de tog typ 9 minuter med bussen till henne mn sen så v ,  hemma hos felicia så åt vi pyttipanna  som hennes mamma hade lagat de va mumsigt !! sen så spelade Felicia gitarr och så sjöng vi ;) omg felicia du sjunger jätte fint !! juste vi kollade på paradise hotell och åt glass oxå , mmm ser fram emot en hel säsong av paradise hotell ;)
från höger : Rebecka , Felicia och jag .
hehhe rebecka fattade inte riktigt vilken pose vi skulle göra så hon körde all natural


go natt alla sötnosar !!

XOXO DANIELLA


DH

har paus och har precis kollat desprate housewives + skrivit rent svenskan. Nu ska jag kolla cougar town + plugga spanska sen matte again.

haha, skoj inlägg va?


nu ska jag kolla tv och plugga. Sen sova!!

XOXO


Rebecka

MATTE

Bläää imon har jag matteprov :( vilket betyder massor av plugg ikväll så att det går bra imon :)

Wiiiiie jag är såååå glad :D jag fick VG på fysik provet och det var det mesta man kunde fåå!! :D och jag klarade alla uppgifterna jag hann göra :D hahaha!!! vad glad jag blir!! :D

Nu ska jag äta middag och sen  blir det massor av matte!!

XOXO


Rebecka

historia

just nu har vi historia, nån tråkig film om alexander den store, tråkigt? aa ganska haha. Slutar vid 1 idag fast jag ska stanna och plugga matte sen, för jag har prov på onsdag. måste göra det jag missade förra veckan. Fysik provet gick ganska bra :) det var lite knappt om tid bara för hon stod och bablade hela början, hahaa.


Igår efter skolan så åkte jag och daniella hem till henne och kollade the hills och var glada för fysiken var över. Mysigt!


XOXO


Rebecka

History is happening

 såå tråkigt med historia ...

XOXO DANIELLA

post


 MARIA MONTAZAMIS AUTOGRAF . coolt elr vad !?
 om man vänter på kortet finns de ett foto ;) den e i färg egentligen .
jag fick en bok med massa dikter i + en ful dikt som jag har gjort i posten idag oxå , den e från bokmässan

nee nu ska jag sova ...
XOXO DANIELLA

ajerobixxx

idag va de som sagt fysik prov och det kändes som att de gick jätte dåligt , jag som hade pluggat så mycket ju!
 idag efter skolan så va de arobic , idag va de hanna a , nina och jag som va där ... de va inte jonas som va ledaren idag utan de va ngn kvinna som hade värsta hög nivå på sina steg . lite svårt att hänga med ibland . sen skulle va göra massa sexiga poser HAHHAA kändes som att alla stirra och sen nöp hanna mig så jag ramlade  , bra där! sen efter arobic passen så gick jag och hanna in i en emo affär och de va såå läskigt där inne asså de kändes som att gå in i en liten grotta med läskigt och hög musik och så va de bara massa emo stuff där !  när vi skulle gå ut så putta hanna mig så jag snublade  på trappan .sen så åkte rebecka och jag hem till mig och vi åt mackor och godis och kollade the hills. sen hjälpte jag henne lite med matten . 
och nu sitter jag och skriver rent en fysik rapport som ska va inlämnad imon ! 


XOXO DANIELLA 

GO NATT

nee nu ger jag upp!! orkar inte plugga mer . har pluggat fysik heeela helgen
vilken lärare sätter ett prov på en måndag lixom ?? då måste man ju plugga hela helgen och de suger ...
nee nu måste jag få ha ne rolig vecka utan plugg tycker jag men nej nej de tycker inte min skola HAHA dom bara öser på med läxor  HAHAhA KUL !!

jaja imon ska jag på arobic med hanna , hanna och eden  de ska bli kul !;) sen efter arobic passet ska R hem till mig ;) jag ska hjälpa henne med matten för hon har matte prov på tisdag och så ska vi kolla the hills
. I LIKE !!
 hanna , rebecka och jag
 rebecka , felicia och jag
söta bilder från skolan  :D

XOXO DANIELLA

i h8 fysik

Idag har jag pluggat in 50 sidor fysik, kul söndag va?? Har ont  i ryggen för jag har typ bara suttit på en stol och haft såå tråkigt. Sen har jag smsat med daniella typ hela dagen, hahaha! Vi skickade typ omfg jag dööör av tråkighet, eller omg jag fattar inget hahhahah! men nu fattar jag typ. Ska läsa igenom alla formler och allt men jag orkar snart inte plugga mer.

nu ska jag snart sova, ska bara plugga liiiite till:(

XOXO


Rebecka

say walla

pluggat fysik heeela dagen !!! jag e nästan klar men jag fattar inte de med kamera linerna asså jag får ta och läsa de på bussen för nu drar jag hemåt

XOXO DANIELLA

D OCH R

goo morgon !
har precis ätit frukost och klätt på mig nu måste jag plugga fysik ...
jaja jag har godis kvar från igår som jag äta !
här kommer två bilder från i fredags
 rebecka e värsta brun och nej de e inte bus hon har varit i italien för er som har missat de .

XOXO DANIELLAMIN KVÄLL

  KVÄLLENS GOODIE BAG

 fysik boken ...

behöver jag säga att detta har varit den tråkigaste lördagen på läääänge eller fattar ni de själva kanske ??;) JAJA GOTT MED GODIS IALLAFALL :P


IDAG  har jag, amy , linn och pappa varit på badhuset och badat :) de va super kul !! älskar att bada fast de e ganska kallt i vattnet men de får man stå ut med ;) älskar att dyka , hoppa från hopptornet ( hoppat från 10an 2 gånger , men de va inte idag ) , älskar att simma under vattnet , simma till botten på de djupaste i poolen , älskar att träna i vattnet mm  haha  jaa sen när vi kom hem har jag i stort sett bara pluggat fysik ... jag och rebecka har ju fysik prov på måndag.

XOXO DANIELLA 


kalas för moi

Just nu så väntar jag på att gästerna ska komma, haha dem är lite sena visst :)

Micke var jättesnäll! Vi fikade i långedrag :D Så rolig att han är i gbg och vi ses säkert snart igen:D
Jääääääääääätteskoj att träffa Juliette! åå saknar dig! Vi måste börja ses oftare!

Nu kommer nog snart gästerna!
yees that's me! Bjuder på den! HAHAHA!


XOXO


Rebecka

DAGENS OUTFIT

XOXO DANIELLA

ciaoo

Nu ska  jag iväg och träffa J och Micke! Ska bli skoj att träffa Micke! Har ju chattat och så men aldrig träffat honom IRL. Men han bor i stockholm så det e lite svårt. Men nu ska det allt bli spännande :)

Vart vi ska är en secret! haha man vill ju inte ha en massor av stalkers efter sig ;) hahahahhahahhaha!


Nu drar jag!!

XOXO


Rebecka

godmorgon

mår lite bättre nu, igår känndes det som jag skulle bli sjuk men just nu så mår jag bättre :) sitter i min juicy dress och ska göra lite frukost eller äta thaimaten från igår:P hahahha!

 Hörs senare!!


XOXO


Rebecka

goo naatt allesammans!

Gud vad trött jag är! Pappa hade varit snäll och köpt thaimat och sen var jag sååå trött så jag somnade i soffan. Men nu ska jag  sova i min säng :) som är såå mjuk och gosig om man jämnför med sängen i Italien :p haha!

Just det! Hanna A du måste ringa mig såå fort du ser detta! Eller smsa men bara  hör av dig, snälla!

Nu ska jag nana!

XOXO


Rebecka

DAGENS SAMMANFATTNING ;P

goo kväll <3
jaa nu har jag varit hos pappa i några timmar och kollat idol.
 idag efter skolan så stannade jag , hanna och hanna kvar i skolan och försökte oss på kemin ...
sen så kom juliette dit och hälsade på så jag visa runt henne i skolan ooo sååå ;) sen skulle hon gå och möta micke som kom med tåget från sockholm . jaa sen satt vi kvar ett tag till sen skulle ena hanna till centralen och möta malin , stax efter de så åkte jag och hanna med vagnen , och jag hoppa va vid centralen , där inne mötte jag hanna och malin och sen kom min buss så åkte jag till pappa 
jaa detta va min dag i sammanfattning ... hinner inte skriva mer nu för jag och rebecka måste hitta Hanna ...

XOXO DANIELLA


ÄNTLIGEN!

Yeeees! Det var den sista tanden! FINALLY! Jag är såå stolt över mig själv som klarade det! :D

Har precis kollat Grey's omg det är såå bra!! :D fast slutet söööög!!! men det blir säkert bra tillslut! :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och vila. Jag är helt slut!! plus jag har ont :(

XOXO


Rebecka


tröööööttt!

Nu har min klass matte och har provgenomgång, jag ska göra provet nästa vecka så jag får inte lyssna :( hahha
sitter här ute och läser bloggar! Wooohoo idag är det fredag såå jävla gött! ;)Trööött tjej!

XOXO

Rebecka

hej hopp

Gud vad trött jag är! Helt stört! Behöver verkligen helg just nu känner jag! Bara sova och bli normal igen!
Imon ska jag dra en tand till, längtar inte direkt!
Gjorde precis en hårinpackning, men jag måste verkligen klippa mig snart!

Nu ska jag sova massor så jag blir normal igen, hahaha.


XOXO


Rebecka


VARSÅGOD skratta på ni !!!;)


FUL ? nej . Söt? ja

jag och feliciaXOXO DANIELLA

PLANERING INFÖR******************

GOOO kväll!! ;)
idag har jag och rebecka börjat planera inför kommande ******* hahah de ska bli jätte kul !! ååå ni får veta sen när de e mer aktuellt;) aaa för vi va tvungna att sjuta upp allt pga rebeckas tandställnings grej och att jag ska på fest nästa helg ( orkar jag gå?? kanske får se ... hmm ) asså de e både fredag och lördag hos samma folk ... hmm får se hur de blir :) jaja de får se ju veta sen ;)
nu sitter jag och kollar kenza&tyra show ;) den e sååå jävla bra !!  ni måste se de!!!;) gå in på  http://kenzas.se så kan ni kolla de ;) I LIKE !!
jaja nu ska jag fortsätta kolla tjenamors


XOXO DANIELLA


ciaoooo

just nu så håller jag på att packa upp! Blää så tråkigt! Jag vill tbx till italien nuu! Igår så var jag så trött så jag verkligen inte orkade med mig själv,  jag var helt stört trött!

Jag fick på min födelsedag:
 
Mobil xperia mina med tangetbord, päls, juicy tröja och en mockajacka :)

Lägger upp bilder sen till helgen för nu är jag stressad och jag är jättetrött verkligen :(

Förlåt jag suger på att blogga just nu men jag ska bättra mig!

XOXO

Rebecka

PÅ STAN MED FELICIA OCH HANNA

hola !!  idag va de spanska prov och de gick åt helvete ;) hahaha nee men asså jag e sämst på att göra spanska meningar!
sen efter skolan så gick jag , felicia och hanna j på stan ,  vi letade väskor med neee vi köpte inget . vi va runt i massa affärer de va värsta workouten .
helt plötsligt blev de jätte varmt oooo solen kom fram haha lite jobbigt ! jag som hade värsta feta jackan på mig och allt . sen så åkte vi hem , hanna åkte med tåget och jag och felicia åkte bussen .
juste idag på gyman så va de friidrott och de e den sporten jag hatar mest typ , nee fotboll hatar jag mest men sen kommer friidrott haha jaa men jag hade kul på gympan idag ändå.
här e lite bilder på mig och Hanna från biologin 

vi är stud ;) vi sitter och tänker om ni inte fattar de.
MAMMAS GOOOINGARXOXO DANIELLA
hemma igen! :(

blää! Fyfan vad kallt det är här! Jag vill tillbaks till värmen! FAst jag har saknar alla mina underbara kompisar!! Bloggar mer sen för jag har tusen saker att göra och jag har inte ätit på länge såå ska äta lite och sen blir det spanska! ;(

XOXO


Rebecka

MARIA MONTAZAMI har komenterat min blogg !!!;))

ååå jag e nog gladast i världen just nu !! haha  maria montazami har både komenterat bloggen och skickat mig ett mail där hon skrev att hon ska skicka mig hennes autograf wiieeeee im sooo happy !!!!hanna hjälpte mig att stryka över hennes ip nummer och mail adress så att ni inte ska stalka henne ;) haha
jaa nu sitter jag här och ler för mig själv ;) im soo lucky !!
om ni kollar på komentarerna  för god natt<33 så kan ni se på kommentaren ;)

XOXO VÄRLDENS LYCKLIGASTE DANIELLA

GOD NATT <33

  heej jag fick detta armbandet från annie idag ;) taaack !!  den e från en liten butik i stockholm ;) kommer inte ihåg va den heter men de va en försenad födelsedagspressent iallafall ;) jag ska ta en bild imon när man ser armbandet bättre  men nu ska jag sova , natti <33   TACK ANNIE PANNIE <33   och  jag saknar dig <33XOXO DANIELLA

GRATTIS BABE !!

GRATTIS SÖTA REBECKA <33du är en av mina bästa kompisar !! du finns alltid där när man behöver dig ;)du är den första jag pratar med när det har hänt ngt och tack för att du är bäst !!;)  du e smart ( iallafall smartare än mig ) och snäll och de går att lita på dig till 100 %  du e super bra på att blogga ( fast jag e ju såklart lite bättre ) och jag saknar dig massor nu när du e i italien !! älskar dig <3

pöözz min lilla fjortis babe !!XOXO DANIELLA


BILDBOMB!!:)

HANNA , FELICIA , HANNA och JAG


 NÖFF  hanniepie!!
 MAMMAS GOOINGAR ;) jag och hanna
 OOOH YEEEH
  STRIKE A POSE!! ;) jag och hanna
  007... licens to kill ;) felicia och hanna
  Felicia och hanna , sweeet ;)
 MUMS meeed choklad !!;)

XOXO DANIELLA ( och Hanna )

HANNA

kolla här  måste bara visa er denna bilden den e så söt !! de e hanna ;)
 


XOXO DANIELLA


OCH JAG SOM VA SÅ HIMLA GLAD ...

XOXO DANIELLA

absolutely amazing !;)

halloj däär!! ;) idag har jag , hanna , hanna och felicia tagit massa roliga bilder ahhaha varning för fula fejs!! haha omg jag typ döör när jag kollar på bilderna dom e såå himla roliga !!!;)
idag efter skolan åkte jag till tandläkarn för min tand har gjort jätte ont sen jag lagade den , och när jag kommer dit så e de värsta sura tanten som ska kolla mina tänder,  haha hon va as sur för jag va typ 10 minuter sen ;) aj då lixom ;) nee men hon bah neee de ska göra ont , i dom flesta fallen så gör det ont i flera månader . och jag baaaah omg ska jag mosa min mat med tungan i flera månader till ?????? hon bah aaa om de inte är så att du vaknar på natten och har ont i tänderna ?? jag bah öööhh nee men jag kan inte stänga munnen utan att det gör ont , ngt måste vara fel
hon bah neej säger jag det ska vara så
och  sen sa hon att min tid va slut och att jag skulle gå
så jag åkte hem och nu ska jag plugga matte

sooo long suckers !!

XOXO DANIELLA

kolla under sängen - check !

kollade precis under sängen ... nu ska jag sova  sleep tight!!;)

<3


XOXO DANIELLA

HAPPY BIRTHDAY UNCLE JON

happy birthday uncle jon !! hope you´ve had a wonderful birthday !! i miss u all in new zeeland ;) and I hope too see you all soon ;)  <3 <3

XOXO DANIELLA


LOVE YOU GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

CONGRATZ YLVA !! ;) du e typ den kompis som jag har känt längst , sen vi va nyfödda typ ;) när jag är med dig känner jag mig glad och du är en av dom som jag vågar lita på och som jag kan va 100 % mig själv med  hoppas du har haft en super duper toppen dag !! I LOVE YOU <3 <3 DU E BÄST och jätte smart ( tillskillnad från mig , hahaha )  hoppas du har ätit massa mumsig tårta och fått massa pressenter , tack för att du finns <33


XOXO DANIELLA

VIDEOBLOGG 3jag och albin <3

XOXO DANIELLA

hej bloggish!

 

Hur är det? Shiit vad varmt det är här! Gud det ända jag har gjort är att sola och bada idag :) Min mage är snart svart, hahaha! Den är seriöst sjukt brun!

Men mina armar börjar bli brunare och brunare :) håret blir blondare och blondare :D Först idag så gick vi till havet och det var så stilla och vackert och sen gick vi till poolen och solade :) haha, det är typ mina dagar :P men det var sååå varmt idag säkert 35 grader i skuggan :) Jag har badat massor massor idag!

Till Frukost så kan man få nutella eller jaa dem kallar det något annat, hahaha jag har ätit typ 3 små paket idag, hehe tar 2 till frukost och sen tar jag med min någon och smaskar i mig det sen, hahaha! MUMMA Såå goooottt!!! :D

GRATTIS TILL FELCIA SOM BLIR 16 IDAG!! GRATTIIS! :D

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om längre, haha men jag har det bra! Solar och badar massor!

XOXO

Rebecka


GRATTIS FELICIA!!

Idag fyller Felicia år !! ;) grattis gumman <3 <3 hoppas du har fått massa pressenter idag och att du har ätit massa tårta !!;)  tack för att du finns och att du gör mina dagar roligare och bättre;) du e så himla glad , posetiv och snäll och det smittar av sig ;)    vi ses imon <3
XOXO DANIELLA


VIDEOBLOGG 2

jag äter frukost med filippa och albin ;) jag vet att jag ser ut som ett cp barn men jag hade precis vaknat när vi spelde in ;) ruffsig , osminkad


XOXO DANIELLA

marc by marc jacobs spring /summer 2011


smakprov på marc by marc jacobs kollektion 2011
asså sorry marc men asså denna kollektionen är inte din bästa !!
asså de finns en del kläder i hans nya kollektion som är ganska snygga men inte såå jätte snygga faktiskt ;) jag tycker att i dom allra flesta av hans kollektioner så är väskorna och skorna de snyggaste

XOXO DANIELLA

hello kitty

dagens sov outfit !HAHHHHAHA    jaa nu ska jag sova  eller jag ska kolla paows blogg först ! sen ska sova 
god natt <3 

xoxo daniella

VIDEOBLOGG 1
XOXO DANIELLA

ITALY BABY!

heej alla i kalla sverige!

Har ni det bra? hur är vädret? här är det jättehärligt! Det var 30 grader idag i skuggan och 40 i solen! Jag har badat massor i i både havet och poolen.

Hotellet är helt stört vackert och italien är underbart vackert. Idag var vi i tropea, en italiensk stad, på guidad tur i den vackra staden och vi var på marknad och jag köpte 3 väskor :D allting ser ut precis som på filmer från italien. Sen så kom vi hem runt ett tiden och sen dess så så har jag bara chillat i solstolen och badat, yumy!

Havet här är helt turkost och grönt så underbart! Igår så var vi i den lilla staden pizzo, verkligen italiensk. Så vackert! Har massor av bilder! Men dem får ni när jag kommer hem! Vi åt tarufolo(staving) glass igår i pizzo. Den var så god och den är världsberömd. Det var ett gäng ungdommar, tjejerna bitchblikade mig som fan, men killarna, hmm jaa dem bitchblickade mig inte direkt om man säger så ;) haha, fattar ni? Btw killarna här är ju ganska yumy med, haha!

Gud det finnns sååå mycket att skriva om verkligen!
Idag åt vi på den lilla resturangen som endast har pizza och pasta, såå gott! Jag gillar oftast inte pizza men omg denna är såå sjukt god! Vi har all inclusive så all mat ingår, GOTT! Så god mat verkligen! Drinkar och sånt ingår också! Så stört gott och ta en kall dricka när man ligger och blir solbränd!

Jag och Isabelle har ett eget rum, eller jaa vi har två dubbelrum fast med en dörr i mitten. Men den stänger vi oftast hehe, så vi har typ eget rum!
Min mage är helt stört brun!! Jag vill få så bruna armar med! Haha, blir jag inte brunare så får jag la köpa magtröjor eller något. hahahahha.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, men jag saknar alla sjukt mycket! puss till er alla! Snart fyller jag år! wiiihoooo!

 

Nu ska jag sitta vid datan lite till och snart ska jag och Isabelle gå till baren sen :) Det är typ stösta bröllopet här ever!

 

XOXO


Rebecka


fashion show in the hooood !!

goo kväll !!

modevisningen va bra !! eller asså vissa modeller gick som ankor HAHA de va ganska fina kläder faktiskt och de va såå himla sött för de va några barn modeller som gick cat walk  alla bah awww!!
sen efter gick jag , hanna och elsa backstage eller va man ska kalla de för hanna ville ta kort tillsammans med en av modellerna som va jätte snygg , han va lång och blond !  ni får se dom kanske när hanna har laddat upp bilderna ;) sen gick vi på stan och kollade i olika affäer
men vi köpte inget ;) jag e stolt över mig själv !! måste spara till ****** ( min och mormors hemlighet )  sen påvägen hem så fick jag stanna två gånger för de va folk som stanna mig och bah oj e de en marc jacobs väska ?? jag bah aaa och dom  bah  oooj får jag känna och jag bah  ööö okey visst ... och dom bah oj vad snygg !!! jag bah ööö tack .
oj va många bah det blev hahaha
nu e jag hemma och mamma gjorde te till mig ;)
ikväll ska jag ***********************************  SECRET!!!! mohahaha

jaaa hej då nu ska jag gå och göra mig iordning ;)

XOXO DANIELLA


NU DRAR JAG

de här kom den sralker gubben hit med ;) haha whaaat ?? vem e du??
 tre st 200 g marabou och en chips påse ;) hahaha


jaja nu kom limosinen så jag måste dra tjaoo sålänge

kolla va stökigt mitt rum e !! omg hhahahhaa måste ringa städerskan sen oxå !!


XOXO DANIELLA

DAGENS ÖVERASKNING

nu ska jag , Hanna och Elsa på fashion show för saint tropez och ngt mer ;) roligt ska de bli !! får se om vi hittar några kändisar ;)
ne nu ska jag göra mig iordning för jag ska åka om en timme , måste ringa en limo innan dess oxå;) haha , åå jag har brottom !!;) de börjar 4 men vi ska ses där lite innan ;)


XOXO DANIELLA

?? JAHAA

ooo herre dem gubben kom igen och lämnade en släpkärra på vår tomt  och sen kom han en gång till och lämnade mer godis ;) WHAAAT LIXOM ?? VET FORTFARAnDE INTE VEM HAN E !!!


XOXO DANIELLA

STALKER??

ojojoj de kom precis hit en gubbe med massa godis och ett kuvert med massa grejer  haha vem va de?? ingen aning??
jaja de e sånt man får räkna med när man har en känd blogg;) hahha de va lite läskigt jag visste inte om jag vågade öppna men han såg snäll ut så jag öppnade ;)


XOXO DANIELLA

hallå?? rebecka?? e du där??

jaha undrar vart rebecka har tagit vägen ??  hon skulle ju höra av sig när hon kom till italien , via internet eller mobilen men nehepp de har hon inte gjort , nu har hon varit borta sen i  onsdags och HON HAR INTE HÖRT AV SIG !!! omg tänk om hon har dött ?? neee de får vi hoppas att hon inte har gjort !! ååå jag skulle typ gråta i år om hon dog så de skulle inte va så bra !!  ne nu ska jag ta fram mina super skills och visa er ngt ;)

 

OSCAR DE LA RENTAasså vissta plagg va rätt snygga ur hans nya kolektion men asså vissa plagg e gräsligt fula tycker jag !!
OSCAR DE LA RENTA


NEW YORK FASHION WEEK


XOXO DANIELLA

EMILIO PUCCI WOMAN spring/ summer 2010

här får ni ett smak prov ur EMILIO PUCCIs spring / summer collection dennna mode visningen visades precis på milano fashion week ;)

XOXO DANIELLA

LOve yah GiRls!!

hej söta ni !!

idag va de histora prov och jag bah skrev och skrev och skrev asså ja vet inte om de e rätt eller fel men jag skrev massor iallafall ;) jaja efter skolan så kidnappade jag och hannorna felicia för hon fyller år på söndag , vi tog med henne till laserdome oo herre va de va kul där inne asså , vi bah sprang runt och sköt och alla småkillarna typ döda oss hela tiden , hhaa man va så jävla ful där inne asså jag vet inte hur jag såg ut men dom andra tjejerna va lila i ansiktet och håret va kritvitt ,runt ögonen va de mörkt och läskigt och tänderna va lysande;) haha ja tror de va sminket som gjorde att man blev lila i ansiktet för killarna va inte lila ju ;)
och sen börja de tjuta jätte högt och vi trodde de va brand grejen som gick igång men de va en signal att de va slut . oo herre va jobbigt de va att springa runt , de va typ som cs där inne hahhaa
de va så himla roligt för båda hannorna fick massa minus poäng ;)
sen åkte vi till ett jätte mycigt café som hette rosa pantern tror jag , där satt vi och pratade och fikade och åt godis;)
vi satt där i typ 3 timmar eller mer haha vet inte riktigt men åå va skoj de va !! love yah girls !! sen så vid typ 7 så skulle ena hanna på konsert på scandinavium tror ja de va ;) och den andra hanna skulle hem  och jag och felicia åkte åt samma håll när vi skulle hem så jag slapp åka själv . juste förut på stan såg vi han från haybaberiba * stavning ) han filmade till sin nya talkshow , och sen så såg vi en äcklig gubbe som sjöng i en mic  han måste vart as packad ,asså han hade en bandspelare och så sjöng han as fult !! asså åå va rolig han va , vi skrattade massa åt honom .
 sen såg vi en annan gubbe på stan som bara hade ett ben och han satt i rullstol , han va oxå lite pling plong av sig , han parkera rullstolen mitt på avenyn  och byter sån där kiss påse som man har om man e på sjukhus . aaa han skulle byta den så han satt där med nerdragna byxor och höll på och sen råkade jag kolla dit precis när han ställde sig på sitt ben och då ssåg jag hans vita jätte äckliga skrynkliga rumpa , bläää hah han hade byxorna nere vid knävecken asså varför klä av sig mitt på avenyn av alla ställen i stan lixom ???


jaja nu e jag hemma iallafall och jag ska va hemma ensam inatt , såå jävla läskigt !! jag börjar snart gråta eller ngt .oo herre jag dör ,mamma e på ngt hotell och niklas och filippa och albin e på knippla  , åå de finns ju ingen mat här heller typ !!!
 åå vad jag e rädd !!


XOXO DANIELLA

RSS 2.0