AJ MIN HALS

okej nu ska ni få veta var jag har varit de senaste dagarna när jag var på båten och vad jag har gjort ( jag har skickat massa sms till rebeccka men de värkar som att typ nästan inga av dom
har kommit fram )
DAG 1:okej först så åkte vi till åstol där va de jätte fint , tanten i kassan i den lilla affären va helt cp störd typ haha nej men jag fatta inte va hon sa och hon va jätte sur mot alla . där fanns det ett jätte fint badställle , där dom hade murat in en liten bit av havet så att det blev som vanligt hav fast lite varmare och utan några maneter , krabbor och fiskar . där fanns det oxå en vattenrushkana*. jag badade inte där eftersom jag frös jätte mycket ( jag började bli sjuk) sen på kvällen såbörjade jag få lite ont i halsen och jag ville inte göra så mycket men jag gick iallafall och läste en jätte bra bok som heter elsas mode , jag gick till en brygga som hade skydd från några hus och där va det helt vindstilla så jag frös inte så mycket där , naturligtvis så skulle de va någon sorts konsert grej där just då haha typiskt eller vaaad??
DAG 2 : jag vaknade av att jag hade super mega fucking ont i halsen , så jag gick och duschade och köpte halstabletter , den sura tanten sa att de kostade 17 men jag trodde hon sa 27 så jag gav henne 2 st 20 lappar och hon bah " du inte kan räkna rätt !! jag sa till dig jag vill ha 17 , du måste lära dig räka"  hon va invandrare och hennes svenska va super dålig . sen så låt jag i båten ända tills vi åkte vidare , jag började bli yr och min hals gjorde bara ondare och ondare . sen åkte vi videre till skärhamn där åt vi lunch och sen gick dom andar och badade tror jag men ajg mådde seriöst sämst, jag kunde inte äta för min hals hade svällt upp , mamma och niklas e läkare och dom sa att de va något virus .(det betyder att det skulle ta dager för det att gå bort  , fuck u halsen )
jag hade hög feber så jag kunde knappt stå på benen så mamma gick och köpte ipren , så efter ett tag så mådde jag lite bättre men halsen gjorde fortfarande jätte ont. sen gick vi till ett mat affär typ maxi eler något va de . där köpte jag chips , när vi kom tilbaka till båten va de rätt sent så jag satte mig med min chipspåse och en bok och såklart min sovsäck !!chipsen gick knappt att svälja haha ajajaj min hals säjer jag bara !! nu va de så svullen att jag knappt kunde dricka vatten . när jag svalde så fick jag typ spasmer för de gjorde så ont  hahaha.
den natten sov jag typ inget .
DAG 3 jag va så trött för jag hade inte sovit ngt typ och min hals gjorde så ont !! detta var den ända regniga dagen på resan, de blåste massa oxå . men jag gick iallafall upp ur båten för att kolla i några affärer men jag köpte inget , sen så gick jag till torget för där skulle de finnas mer klädaffärer men dom affärerna hade iinget som jag ville hA TYP HAHA JAG VA HALV ZOMBIE  så jag kollade inte så noga . sen skulle vi äta lunch men jag fick inte i mig något typ så jag gick och la mig igen . sen åkte vi videre till mollösund där träffade jag Linnea T så jag pratade med henne ett litet tag men jag mådde inte så jätte bra så de blev inte så länge , sen skulle jag gå på toa men då råkade jag gå in på killarnas toa , jag va halv zombie så oxå haha jag hade inte sovit på 2 nätter. de  blev jätte pinsamt när jag va där inne haha ... . på kvällen gick jag och mamma runt och kollade lite på affärerna men dom hade stängt så vi kunde inte gå in , men mat sffären va öppen så vi gick in och jag köpte strepsil till halsen och en skvaller tidning  I LOVE !!! strepsilen hjälpte mig att kunna prata någorlunda igen .
DAG 4 vi åkte tidigt eftersom vi skulle till några vänner på tjörn påvägen dit så stannade vi hos rebecka på hennes ö ... sen åkte vi vidare och näre vi kom fram till mikael och kristina så fikade vi på en jätte god kaka med massa röda vinbär (MUMMA!!!!) sen så paddlade vi kajak och jag lyckades att inte välta haha STOLT !! efter det så gick vi upp för att äta hos mikael och kristina , de va jätte god grillad lax och färsk potatis  MUMS!!! till efterrätt blev de glass i stora lass!! sen sent på kvällen gick vi ner för att sova i båten . denna dagen mådde jag faktiskt ganska bra förutom att min hals fortfarande gjorde jätte onte och att jag pradade som en hes apa .japp så va de !!
DAG 5 kl 9 så va de frukost hos mikael  och kristina , dom hade bakat surdegsbröd tror jag de hette , och så hade jag och  mikael plockat hallon så man kunde va de i yogurten  MUMSFILIBABBA!!! dom hade massor av bär i deras trädgård , jordgubbar , hallon , krusbär , rödavinbär, smultron och björnbär .sen åkte vi hem och när vi kom hem så träffade jag maria hon va hos mig till kvällen .

PS jag har fortfarande ont i min hals !!

ÅSTOL!!

 SKÄRHAMN!!
 MOLLÖSUND!!


XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0