I am sooo soorry!

Visst jag har uppdaterat ganska ofta men inte skrivit jättemycket direkt(A) så jag tänkte att jag skulle göra det nu!

Tisdags:  Var jag med Hanna hela dagen, jag åkte och mötte henne i stan och sen drog vi till heden och kollade på fotboll och sen åkte vi hem till henne och sola och åt glass och grillade och sen så lite senare så såg vi på 2012, scary film säger jag bara! En väldigt lyckad dag säger jag bara!

Onsdags: Jag och Juliette åkte ut och badade på dagen, vi solade och snorklade en massor! Det är så sjukt varmt nu i vattnet och på land! och senare så åkte juliette hem, packa väskan och sen kom tbx så åt vi tacos och framåt kvällen så drog vi ut till havet och grillade korv och mashmallows och badade klockan 12 typ, hehehhe as scary ändå, det var jättemörkt i vattnet. sen så kom pappa och hämta oss för det e typ bara massor av gothia lines nu... sen så var vi helt slut så vi somna direkt typ fast det var så sjuuuukt varmt i mitt rum! BASTU typ :O. 

Torsdags: Jag och Juliette sov tills halv 1 och vaknade av att det var nån random som sågade typ, man bara wtf? aja, sen så åt vi frukost fast vi var sååå trötta verkligen! sen så runt halv 3 drog vi in till stan köpte glass och stack in till heden och kollade en massor av fotboll... yees! Sen så drog vi hem vid 5 för jag skulle på räkkryssning typ:D jag kom hem för en halvtimma sen typ. Är helt slut! måste sova nu!!

Good night!

XOXORebecka 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0