DANNI HAR DÅLIG MOTORIK

hajhopp alla fans:D  i skolan va de kult som vanligt ! oo de da gröt till lunch idag ... mumma min gumma :Dhiihhihihi efter skolan så va de aaajjrobics de va kult de med :D jag e inte kaktus längre föresten ... ja e hund ist !  oo juste de ju inte ajjrobcs idag de va ju salsa ... haha vi såg ut som apor så som vi viftade med armarna . oo danni har dålig motorik , stackars danni hon kämpar o sliter , danni har dålig motorik , mot hennes åkomma ingenting biter ...
sen så köpte jag och hanna 5 döskallar :D våran tradition !! hehe värst va många traditioner jag har nu helt plötsligt !! hehe men de e bara kuuul!! :D idag har jag föresten upptäckt att jag har jätte mkt / stora ( va säger man ?) muskler  hehhe jaa e värsta biff! jag och hannabanana bestämde att vi ska baka pepparkakor tsm på ons föresten :D de ska bli skojjjjjj  hehe first time in nossebraaooowww :D kult kult kult !! 
nu ska jag plugga lite kemi oo de suger !! Fille och jag har tagit ett gemensamt beslut och nu byter vi till kock utbildnings grejen ist  !! fdf !

bleeev du glad nu fille att jag bloggade ??:D  som du tjatar... ehhehee kult :DXOXO DANNI


Kommentarer
Postat av: frillan

Fille blev väldigt glad att du bloggade! det förgyller min dag vännen hihihi !

Hahaha klockrent att du e hund nu istället hahahh

jag tkr ni ska blogga oftare så jag har något att läsa när jag inte orkar plugga mer... sååå tjaaaa kockskola here I come!

Pusssi ;)

2010-12-13 @ 17:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0