fööörlåt föörlååt fölååt!

Jaa jag vet att jag har totall sugit söönder på att blogga förlåt!!!! Men min veckab har varit helt isane!! Har pluggat typ 24/7 vilken har varit tråkigt, jobbig och väldigt stressigt! hehe, tycker faktiskt synd om mig! ahh panik nu är det något läskigt på tv! hjäälp! CSI typ, neej inte innan jag ska sova då får jag ju mardrömmar!! ååh nej!! Såå nu är det The hills istället! Underbart! hhiihhhi! Nu slipper jag i alla fall plugga resten av veckan! I wiish, men neeej dååååå du har man matte A nationella typ! åå nej! Jag har inte pluggat alls mycket denna veckan så jag får ta igen det i helgen antagligen! *Suuuck!*

Här kommer lite snabb sammanfattning om veckan:

Tisdag: hmm det var längesen! jaaa just det! Vi hade fysikprov. ÅNGESTÅNGESTÅNGEST... nej men det gick bra säger vi! hihi(a) sen så efter skolan så stack jag och hanna hem till mig och lekte! hehehe, skojskoj! Sen på kvällen så pluggade jag massor av biologi typ! hihi, duktig tjej!

Onsdag: Den roligaste vardagen  i veckan tycker jag, antagligen för all cheerleading! wiiihoo! Efter skolan så stack me and hanna hem till mi casa och åt och sen cheerleading, hehehe sååå skoj! Barbie, fist, barbiie, fist ( den va till dig hanna och jaa jag vet att du skrattar nu ;)) Hhehe, jag ska göra vissa saker i programet som bara jag typ gör ( föör min gymnastik e bäääst! hehe *skoja*) så jag gör på speciella räkningar i gymnastiken och när vi övade det på mattan så fattade inte alla 30 pers i mitt lag det och då kommer min tränare med kommentaren '' hon är inte helt tappad utan hon har speciella räkningar i programet'' gud det var såå pinsamt! heheh alla stirra på mig! hahahhaa jag och hanna dooog av skratt!

Torsdag: innebandy dåå, hehe jag och Hanna kom i samma lag! yees! vi var bäst och tacklade alla killar! hehehe we used what we got! hehe, bääst! sen biologi prov, det gick gooood tror jag! hehehe, sen så efter det så lockade Hanna mitt hår, hon är såå duktig! hehehe!! Sen hade vi spanska och daniella har typ skrivit saker på min halva hand.. tydligen så är det: Rebecka <3 fluffet! Ella är bääst! GULLUNGE!! Love is in the air! heheh i like it!  Sen så satt jag kvar länge i skolan med tjejerna och sen så gick jag och hanna till Hemköp och köpte nutella! YUUUMYYY! I love it!
Hehhee, mammas första kommentar var: Rebecka var det inte du som skulle vara nyttig denna veckan? hehehe, men det e ju nedräkning till jul! hehe jag är ett sånt barn på julen, ska köpa en julkalender tror jag, hehehe älskar att öppna luckor! hehe när jag var liten så hade jag Isabelle och Miranda en present kalender, vi gjorde en del presenter, sydde själva kalendern och köpte sen en del! Såå mysigt verkligen! Jag älskar julen!

Nu på kvällen så har jag skrivit historia uppsats och ätit nutella! mysigt!

Imon så ska jag, Isabelle och  Linneá (L) baka pepparkakor! wiiie!:D det är en tradition och det ska bli såå himlans roligt verkligen! LÄÄÄNTAR!

heheh, nu har ni fått en ordentlig uppdate så hoppas jag är förlåten!

XOXO


Rebecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0