SLEEP<3

nu ska jag snart sova . jag kom precis hem från Tanja och Andreas , dom bjöd på jätte gott kött och till de va det potatis och andra rotfrukts grönsaker i ugnen.medans vi va där så vaccinerade mamma dom mot ngt hahah jag kommer inte ihåg vad de hette men de såg jätte hämskt ut när hon tryckte in nålen igenom skinnet .

för att sova ska jag läsa en tråkig bok som heter ONDSKAN av JAN GUILLOU den handlar bara om typ misshandel och bråk, om den inte blir bättre snart så vet jag inte va jag gör . Min svenska lärare Marie har tvingat oss till att läsa den .
så jag tänkte att om jag läser den boken så blir jag trött och somnar , smart va??

Juliette , Elsa och Linnea M ( och en massa fler från skolan) har varit i Sunne idag på idrottsdagen , dom har kommit hem nu precis , eller asså enligt planeringen så ska dom va hamme vid 9 men de blir alltid senare hahhaa dom åkte vid 6 imorse , jobbit. jag åkte med till Sunne i både 7an och 8an men jag har blivit så trött när jag har kommit hem så jag orkade inte med det ett år till och desutom har jag redan varit och åkt skidor i en vecka i Lindvallen .

XOXO DANIELLA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0